Projekti

Ukop d.o.o. - Osijek

Izgradnja fotonaponske elektrane na krovu poslovnih prostorija tvrtke Ukop d.o.o. iz Osijeka predstavlja inovativni korak prema održivosti i energetskoj neovisnosti. Kroz ovaj projekt, implementirana je napredna solarna tehnologija koja omogućava efikasno iskorištavanje sunčeve energije, pretvarajući je u električnu energiju za svakodnevne potrebe tvrtke. Smanjenjem ovisnosti o tradicionalnim izvorima energije i smanjenjem emisija ugljika, Ukop d.o.o. postavlja primjer odgovornog poslovanja prema okolišu, potičući zelenu tranziciju i promovirajući održiv razvoj u lokalnoj zajednici.

Dom zdravlja - Vinkovci

Obnova Doma zdravlja Vinkovci obuhvatila je temeljitu revitalizaciju fasade, krova i unutrašnjih prostora, čime je značajno poboljšan izgled i funkcionalnost ove ključne zdravstvene ustanove. Projekt je usmjeren na povećanje energetske efikasnosti, sigurnosti i estetike zgrade, omogućavajući bolje uvjete za pacijente i osoblje. Modernizacijom fasade i krova te renoviranjem interijera, Dom zdravlja Vinkovci postavljen je kao primjer kako strateška ulaganja mogu unaprijediti zdravstvenu infrastrukturu i pružanje usluga u zajednici.

HT d.d. - Osijek

Projekt uređenja prostorija call centra za klijenta HT d.d. bio je usmjeren na stvaranje funkcionalnog i poticajnog radnog okruženja za zaposlenike. S modernim dizajnom koji spaja ergonomiju i estetiku, prostor je optimiziran za udobnost i produktivnost. Korištenje vibrantnih boja i fleksibilnih radnih stanica potiče dinamičnu atmosferu, dok su tehnološka rješenja integrirana kako bi se osigurala efikasnost komunikacije s klijentima. Ovim pristupom, HT d.d. demonstrira predanost osiguravanju optimalnih uvjeta za svoje timove, podupirući visok standard usluge i zadovoljstvo zaposlenika.

KBC - Rijeka

Projekt u Kliničkom bolničkom centru Rijeka obuhvatio je napredne elektroinstalacije i sveobuhvatno uređenje prostora, čime je značajno unaprijeđena funkcionalnost i sigurnost objekta. Inovativna rješenja u elektroinstalacijama osiguravaju pouzdanu opskrbu energijom i visoku razinu tehničke podrške za medicinsku opremu, dok je estetsko i praktično uređenje prostora stvorilo ugodnije i efikasnije okruženje za pacijente i osoblje. Ovaj projekt ističe KBC Rijeka kao primjer uspješne integracije moderne tehnologije i dizajna u zdravstvenom sektoru, podižući standard zdravstvene skrbi.

Poduzetnički inkubator - Vinkovci

Izgradnja Poduzetničkog inkubatora Vinkovci predstavlja ključni korak prema poticanju lokalnog gospodarstva i podršci start-up poduzećima. Ovaj projekt omogućava mladim poduzetnicima pristup modernim uredskim prostorima, tehnološkoj infrastrukturi i stručnim savjetima, čime se olakšava razvoj inovativnih poslovnih ideja. Inkubator je dizajniran kako bi poticao suradnju i razmjenu znanja među poduzetnicima, stvarajući dinamično okruženje koje podržava rast i razvoj. Kroz ovu inicijativu, Vinkovci se pozicioniraju kao centar poduzetničke aktivnosti i inovacije u regiji.

Dom za starije i nemoćne osobe - Ilok

Dom za starije i nemoćne osobe Ilok je složena građevina koja se sastoji od glavne zgrade mješovite namjene i 40 zgrada (paviljona) namjenjenih smještaju korisnika. Za pet postojećih paviljona izvedena je rekonstrukcija kao niskoenergetski objekti, izvedeni od montažne drvene konstrukcije. Fasada je izvedena od dvije vrste obloga: drvene letvice od ariša na podkonstrukciji od drv. letvica, te eternit ploče u raznim dimenzijama prema zahtjevu projektanta.

Srednja škola Ilok - Ilok

Rekonstrukcija Srednje škole Ilok u Iloku obuhvatila je temeljitu obnovu zgrade kušaonice vina i biotehnološkog laboratorija za kulturu tkiva, zajedno s pripadajućim staklenikom i dva plastenika. Ovaj projekt je usmjeren na unapređenje edukativnih resursa i praktične nastave, omogućujući učenicima da steknu vrijedno praktično iskustvo. Sadržaji su također namijenjeni promidžbi proizvoda i biljaka koje uzgajaju učenici, čime se potiče njihovo poduzetništvo i povezanost s lokalnom zajednicom. Ova modernizacija predstavlja značajan korak u razvoju obrazovnih kapaciteta srednje škole Ilok.

T-Centar - Arena Centar Zagreb

Suhomont je vodio radove na najvećem multimedijskom dućanu u Hrvatskoj, govorimo o T-Centru u Arena Centru. Sama činjenica govori, od dana uvođenja u posao do otvorenja proteklo je svega 40 dana, da se radi o vrlo složenom i dinamički zahtjevnom gradilištu. Dućan se prostire na gotovo 190 m2 te je opremljen najmodernijim i najsuvremenijim rješenjima u područuju elektrotehnike, građevine i strojarstva. Od toga možemo izdvojiti;
 – Interaktivnu zonu gdje se kupci mogu okušati u virtualnom nogometu,
 – Sustav ”Green Wall” koji se odnosi na održavanje biljaka,
 – Polukružna ulazna rolo vrata trenutno jedina takva postavljena u Hrvatskoj i mnogi drugi elementi koji su zahtjevali kako inženjerski tako i zavidnu razinu znanja kod izvođenja.

Ponosni smo što smo sudjelovali u izradi jednog o tri T-Centra poznatog kao ”Flagship store” u Europi!